Санкт-Петербург
РУСENG
Санкт-Петербург

cart

empty

гипфель с начинкой клубника

Гипфель в заморозке. Предварительно разогреть печь до температуры 210-220ᵒС. Разморозить изделие при комнатной температуре 22-26ᵒС в течение 20 минут. Выпекать при температуре 180-190ᵒС 17-20 минут, с паром (15сек./300мл). В коробке 40 штук.

composition
Мука пшеничная хлебопекарная высший сорт, консервы плодовые и ягодные конфитюр, маргарин, вода, сахар, дрожжи, молоко сухое, комплексная пищевая добавка улучшитель хлебопекарный, соль, ароматизатор ванилин. Продукт содержит аллергены: глютен, лактоза. Продукт может содержать следы: кунжута, орехов, продукты переработки яиц, продукты переработки сои.

still have questions?

need a manager's help?

We are always happy to answer any of your questions and help to understand the problems that have arisen, just give us a call or write a letter.

feedback

Just write your name and phone number and we will call you back

Pressing the button, you confirm that you consent to the processing of your personal data (the consent text is available via the link), and that you have reviewed the policy on personal data processing and the terms of the offer agreement
your suggestions

Here we are looking forward to your suggestions and wishes!